Etusivu  Tietoa palvelusta  Asiakassivusto  en fi se ru es
 

FAQ - usein esitetyt kysymyksetMikä on a-Log.net?

A-Log.net on mittaustietoportaali a-Lab Oy:n asiakkaille. A-Lab Oy valmistaa erilaisia automaattisia mittaus- ja ohjausjärjestelmiä erityisesti teollisuuden ja maatalouden käyttöön. Tällaisia laitteita ovat mm. AWS-SC -mittalaitteet, a-Weather -sääasemat, Micro2004-varastosäätäjät sekä a-Milk -maitotankkivahdit. Nämä laitteet lähettävät mittaustietonsa pääasiassa tekstiviestein keskitettylle tietokantapalvelimelle, johon mittaukset tallennetaan. A-Log.net on WWW-pohjainen käyttöliittymä sekä palveluportaali näille laitteille.

Saanko käyttää mittauksia kotisivullani?

Omistamiesi sääasemien mittauksia voit käyttää sopimusehtojen määrittelemissä rajoissa omilla kotisivuillasi. Tarjoamme tätä käyttöä varten valmiita WWW-sovelluksia graafinpiirtoon. Ota yhteyttä tukeemme osoitteeseen support@a-lab.fi, niin kerromme lisää. SääNyt-palvelun julkisia mittauksia ei sen sijaan saa siirtää muuhun käyttöön ilman a-Lab Oy:n suostumusta.

Miten mittauksieni säilymisestä ja palvelun laadusta huolehditaan?

A-Log.netin mittaukset sijaitsevat monin tavoin kahdennetulla tietokantapalvelimella, joka varmuuskopioidaan nauha-arkistoon päivittäin. Tämän lisäksi tiedot kopioidaan välittömästi toisella paikkakunnalla sijaitsevalle varatietokantapalvelimelle, jolla on myös oma nauhavarmuuskopiointi. A-Log.net tuotetaan a-Lab Oy:n omilla palvelimilla, joita valvotaan jatkuvasti. Tietoliikenneyhteydet palvelimille on kahdennettu.

Tiedotteet
Järjestelmäpäivitys
A-Lab Oy päivittää tietojärjestelmiään 8.5.2013, minkä seurauksena a-Log.net-palvelussa es...
Lue lisää >>
Hälytykset pois käytöstä
A-Lab Oy päivittää aiemmin ilmoitetuille asiakkaille muistiloggeriosion hälytysjärjestelmä...
Lue lisää >>

Yhteystiedot | Yksityisyyden suoja | Rekisteriseloste | Palaute