Framsidan  Information om service  Kundsidan  en fi se ru es
 

Meddelande: Ny version


Oy a-Lab Ab har infört en helt förnyad a-Log.net service version. De viktigaste förändringarna och förbättringarna är i enheternas gruppering. Förut var tex väderstationprodukternas mätningstyper fördelade till enskilda understationer, det betyder att en väderstation kunde presenteras som fem olika enheter. Nu är alla de här understationerna samlade på en och samma sida. Dessutom är enheterna uppdelade i olika partitioner efter enhetstyp. På så sätt kan vi erbjuda olika funktioner i enhetsgrupperna.

Mätning och skalning har blivit förbättrade. Dessutom kan användaren själv bifoga ett foto på enheten, som hjälper till att individualisera den. Mätningsinformation sparas i Excel-format, som ersätter den gamla CSV-formaten.

Hela servicen har flyttats till en ny serverenhet, det kan man se mest genom att den grafiska presentationen har blivit betydligt snabbare. Vi litar på att den nya servicen betjänar våra kunder ännu bättre. Ifall att det uppstår problem med den nya servicen, önskar vi att ni är snäll och beskriver problemet och skickar beskedet till oss genom att klicka på returinformation-knappen.

Uppdaterat: 30.03.2006 07:10:30

Meddelande
Ny version
Oy a-Lab Ab har infört en helt förnyad a-Log.net service version. De viktigaste förändringar...
Läs mer >>

Kontaktuppgifter | Privat skydd | Register information | Feedback